
Tarta z rabarbarem Zuzanny – wyjątkowy wegański deser bezglutenowy, łączący kwaskowaty rabarbar z nutami melasy i syropu z agawy. Przygotowana na bazie mąki żytniej, płatków owsianych i oleju, dostarcza 11g białka na porcję. Rabarbar wspiera trawienie dzięki zawartości błonnika. Idealna na letnie przyjęcie lub podwieczorek. Podawaj z odrobiną wegańskiej śmietany kokosowej dla podkreślenia smaku. Gotowa w 70 minut, to słodka uczta bez dodatku cukru.
30 min
Przygotowanie
40 min
Gotowanie
70 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 8 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Morele i borówki pod kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
371
J
Jadlonomia.com
Mus bardzo czekoladowy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
4
359
J
Jadlonomia.com
Wegańskie lody chałwowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
10 min
2
J
Jadlonomia.com
Grillowane brzoskwinie z marcepanem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
72
J
Jadlonomia.com