Tarta z rabarbarem Zuzanny

70 min
8 porcji
562 kcal
Tarta z rabarbarem Zuzanny
Tarta z rabarbarem Zuzanny – wyjątkowy wegański deser bezglutenowy, łączący kwaskowaty rabarbar z nutami melasy i syropu z agawy. Przygotowana na bazie mąki żytniej, płatków owsianych i oleju, dostarcza 11g białka na porcję. Rabarbar wspiera trawienie dzięki zawartości błonnika. Idealna na letnie przyjęcie lub podwieczorek. Podawaj z odrobiną wegańskiej śmietany kokosowej dla podkreślenia smaku. Gotowa w 70 minut, to słodka uczta bez dodatku cukru.
🍰 Desery ☀️ Letnie 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe
30 min
Przygotowanie
40 min
Gotowanie
70 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 8 porcji 10x
/11 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/11
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Morele i borówki pod kruszonką
🌱 Wegańska

Morele i borówki pod kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
4
371
J
Jadlonomia.com
Mus bardzo czekoladowy
🌱 Wegańska

Mus bardzo czekoladowy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

20 min
4
359
J
Jadlonomia.com
Wegańskie lody chałwowe
🌱 Wegańska

Wegańskie lody chałwowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

10 min
2
J
Jadlonomia.com
Grillowane brzoskwinie z marcepanem
🌱 Wegańska

Grillowane brzoskwinie z marcepanem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
4
72
J
Jadlonomia.com