Tatar z suszonych pomidorów

30 min
4 porcje
Tatar z suszonych pomidorów
Wegański tatar z suszonych pomidorów – bezglutenowa alternatywa dla klasycznej wersji, pełna intensywnych smaków. Główne składniki to aromatyczne suszone pomidory, sycąca kasza jaglana i pikantne ogórki kiszone. Przygotowanie zajmuje tylko 30 minut – danie bogate w białko roślinne i błonnik, wspierające pracę jelit. Świetne na lekką kolację lub elegancką przekąskę na imprezę. Podawaj z chrupiącym pieczywem bezglutenowym i świeżą rukolą dla kontrastu tekstur.
🌾 Bezglutenowe
30 min
Przygotowanie
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 4 porcji 10x
/12 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/12
zaznaczonych