Parę miesięcy temu udostępniałem przepis na kalafiora w panierce KFC. Gęsta, słodka a jednocześnie kwaśna i pikantna glazura doskonale sprawdziła się na smażonym w panierce kalafiorze. Mam dla Was dziś kolejny pomysł na wykorzystanie tego sosu: tofu po koreańsku, które możecie smażyć, ale jeszcze lepszy efekt uzyskacie jeżeli je zgrillujecie i wrzucicie do porządnego pieczywa. Powodzenia!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?
...soczyste niemso, do tego użyjemy mojego sosu chrzanowo-gorczycowego i mamy to! Przepyszny wegański wieśmac będzie zaraz w waszych rękach!