Tofucznica

20 min
2 porcje
503 kcal
Tofucznica
Tofucznica – wegańska alternatywa dla jajecznicy, bogata w białko i bezglutenowa. Przygotowana z naturalnego tofu, cebuli i czarnej soli, nabiera charakterystycznego smaku i aromatu. Gotowa w zaledwie 20 minut, dostarcza aż 36g białka na porcję. Wysoka zawartość białka wspiera regenerację mięśni, idealna po treningu lub na pożywne śniadanie. Podawaj z pełnoziarnistym pieczywem i świeżymi warzywami dla pełni wartości odżywczych.
🌅 Śniadania 🥪 Kanapki 💪 Na siłownię 🌾 Bezglutenowe 💪 Wysokobiałkowe Szybkie ≤20min
10 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
20 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 2 porcji 10x
/11 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/11
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Naleśniki z ciecierzycy
🌱 Wegańska

Naleśniki z ciecierzycy

Naleśniki z ciecierzycy, są wykonane na bazie mąki z ciecierzycy, która jest dla mnie jedną z najlepszy mąk bezglutenowych.

20 min
6
166
B
Blendman.pl
Chleb zmieniający życie
🌱 Wegańska

Chleb zmieniający życie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
8
735
J
Jadlonomia.com
Idealne naleśniki bez jajek
🌱 Wegańska

Idealne naleśniki bez jajek

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
8
189
J
Jadlonomia.com
Ulubiona kanapka piknikowa
🌱 Wegańska

Ulubiona kanapka piknikowa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
2
1071
J
Jadlonomia.com