
Pyszna tofucznica z jarmużem – wegańskie i bezglutenowe danie idealne na szybkie śniadanie lub pożywną kolację. Wyróżnia się delikatnym tofu, chrupiącym jarmużem i aromatyczną kurkumą. Przygotujesz ją w zaledwie 20 minut! Każda porcja dostarcza 14g białka i tylko 197 kcal, co czyni ją świetnym wyborem dla osób dbających o linię. Bogactwo żelaza z jarmużu wspiera odporność. Podawaj z pełnoziarnistym pieczywem i świeżymi warzywami dla dodatkowej porcji witamin.
10 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Placki z czerwonej soczewicy
Placki z czerwonej soczewicy to pełnowartościowy posiłek! Placki zawierają bardzo dobrej jakości białko, masę witamin i minerałów, a przede wszystkim... …
35 min
20
70
B
Blendman.pl
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
6
535
J
Jadlonomia.com