
Tofucznica to danie o którym tak dużo słyszałam, że w końcu musiałam je przygotować. Co więcej, muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona jej delikatnością. Ogólnie rzecz biorąc, że przygotowanie tofucznicy jest dziecinnie proste, oraz mamy dowolność w wykorzystaniu ulubionych przypraw. Dlatego dzisiaj moja tofucznica z ukochanym curry i dodatkiem szczypiorku. Gorąco zachęcam was do odkrywania nowych smaków 🙂
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pasta pomidorowa z soczewicą
Pasta pomidorowa z soczewicą, czyli szybki pomysł na pastę kanapkową, ze składników które zazwyczaj są domu. Świetnie smakuje na chlebie, …
Chleb na zakwasie żytnim (wegański)
Chrupiąca skórka, oraz miękkie, często wypełnione nasionami i pestkami, wnętrze. Chleb na zakwasie żytnim nie jest wcale taki trudny w …
WEGAŃSKIE BAJGLE NAJPROSTSZE I NAJPYSZNIEJSZE!
Idealne pieczywo na śniadanie? Bajgle! Pyszniutkie zarówno z wytrawnymi dodatkami, jak i na słodko. Bardzo prosty przepis, który wbrew pozor...
Wielkopolski twarożek z tofu
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.