
Tofurnik malinowy – wegański deser bezglutenowy, który podbije Twoje podniebienie bez poczucia winy! Przygotowany na bazie kremowego tofu i mleczka kokosowego, wzbogacony o słodycz daktyli i chrupkość orzechów pekan. Gotowy w zaledwie 30 minut, dostarcza 10g białka na porcję. Dzięki malinom bogatym w antyoksydanty to słodka przekąska wspierająca odporność. Idealny na podwieczorek lub zdrowy deser po obiedzie. Podawaj z dodatkiem świeżych malin i wiórków kokosowych dla efektownego wykończenia.
30 min
Przygotowanie
2 min
Gotowanie
32 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 12 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Czekoladowe ciasto z tahiną
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
65 min
1
2741
J
Jadlonomia.com
Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
15
71
J
Jadlonomia.com