
Czasem warto zapisać jakiś przepis na zapas, oto propozycja dla tych, którzy lubią tapas. Prawdziwa hiszpańska mucha, czyli tortilla de patatas. W sierpniu najlepiej smakuje z młodymi ziemniakami i kurkami.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Marchewkowe naleśniki
Cieniutkie, rumiane, maślane i z chrupiącym brzegiem. Tak wyobrażam sobie idealne naleśniki. Być może będziecie w szoku, ale tym razem, …
Tost ruski
Sprawa jest prosta, gwarantuję, że pokochacie ruskiego tosta!Proszę wyobrazić sobie chrupiącą kromkę żytniaka z wgłębieniem wypełnionym farszem z...
Pampushki – ukraińskie bułeczki czosnkowe
„Chleby upieką się w piecach nam”. A właściwie to Pampushki. Poznajcie ukraińskie bułeczki czosnkowe, które lubią się przytulać. Kuszą by …
Placuszki ziemniaczano-twarogowe
Tak, tak, dobrze przeczytaliście- śniadanie do łóżka! Notka z tego cyklu, jak policzyłam, nie pojawiła się na blogu od kwietnia …