
Pyszne tosty z hummusem – szybka i wegańska propozycja na pożywne śniadanie lub lunch box. Chrupiący chleb tostowy z kremowym hummusem, karmelizowaną cebulą i pieczonym burakiem gotowe w zaledwie 20 minut. Danie dostarcza 10g białka i 383 kcal, bogate w błonnik wspierający trawienie. Idealne na szybki posiłek w ciągu dnia. Podawaj z dodatkiem świeżych warzyw, takich jak ogórek kiszony i pieczona papryka, dla pełni smaku i chrupkości.
10 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/10 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/10
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wegańskie podpłomyki z hummusem buraczkowym i chrupiącymi, zielonymi liśćmi
Pachnące, świeże pieczywo bez wychodzenia z domu!–wegańskie podpłomyki z hummusem i warzywami polecają się na śniadania, przekąski i kolacje!
70 min
10
274
E
Easyvege.pl
Gruzińskie smaki - pasta z czarnej fasoli i orzechów włoskich.
Jest intensywna, wyrazista i odświeżająca. Sprawdzi się zarówno na porannej kanapce, jak i w roli szybkiej przekąski czy sycącej kolacji.
40 min
4
288
E
Easyvege.pl
Drożdżówki z pokrzywowym pesto
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
120 min
8
479
J
Jadlonomia.com
Chleb zmieniający życie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
8
735
J
Jadlonomia.com