
Trufle tiramisu w imieniny Walentego – wegańskie, bezglutenowe słodkości inspirowane włoskim deserem. Przygotowane z kremowego sernika tofu, aromatycznej kawy i syropu z agawy, gotowe w zaledwie 30 minut. Zaledwie 34 kcal w jednej trufli, a do tego źródło białka roślinnego z tofu. Idealne na romantyczną kolację czy walentynkowy prezent. Podawaj schłodzone, obsypane gorzkim kakao dla eleganckiego finiszu. Pyszne, lekkie i pełne miłosnego charakteru!
30 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 25 porcji
10x
/6 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/6
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
15
71
J
Jadlonomia.com
Czekoladowy sernik z nerkowców na Walentynki
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
210 min
1
4408
J
Jadlonomia.com
Czekoladowe trufle z buraczanym pudrem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
20
45
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe brownie z ciecierzycy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
90 min
8
529
J
Jadlonomia.com