Znamy się już od kilku lat i mam nadzieję, że wiecie, że nie lubię rzucać słów na wiatr. Gdy w tytule piszę, że jakieś danie jest moim ulubionym to naprawdę smakuje dobrze. Kiedy na końcu przepisu wspominam, że gotowa potrawa szybko znika to naprawdę coś jest na rzeczy. I teraz kiedy w tytule zaznaczam, że to mój ulubiony rabarbar pod kawową kruszonką, znaczy to, że warto go zrobić jak najszybciej.
Na blogu jest już kilka przepisów na owoce pod kruszonką, bo uważam je za jedne z najświetniejszych deserów. Przygotowania zajmuje kwadrans, składniki mogą być dowolne, a w dodatku resztki można zjeść na śniadanie. Jest rabarbar pod prostą owsiano – słonecznikową kruszonką, jest też rabarbar pod kokosową kruszonką i kilka innych szybkich przepisów. Ale co tu dużo mówić, ten przepis bij…
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKIE GOFRY BANANOWE
Szybki pomysł na śniadanie? Chrupiące gofry! Tak jak w przypadku CHLEBKA BANANOWEGO , czy PANCAKES przydadzą się dojrzałe, słodkie banany....
WEGAŃSKIE BABECZKI Z TRUSKAWKAMI I MORELAMI
Kojarzycie przepis na ULUBIONE BABECZKI Z TRUSKAWKAMI ? Jeśli je przygotowywaliście to wiecie, że minimalna ilość składników plus soczyste ...
WEGAŃSKIE CROISSANTY DYNIOWE
Sezon dyniowy rozpoczynamy od przepysznych, chrupiących a zarazem delikatnych rogalików! Ten piękny kolor to właśnie zasługa aromatycznej d...
WEGAŃSKIE BUŁECZKI Z RODZYNKAMI - HOT CROSS BUNS
Puchate, mięciutkie i pełne rodzynek bułeczki, które na ogół przygotowywane są w krajach chrześcijańskich z okazji Świąt Wielkanocnych. Jed...