
Wegański Niechlujny Józek – pyszne, roślinne danie inspirowane amerykańskim klasykiem. Ta wersja z granulatem sojowym, kolorową papryką i koncentratem pomidorowym jest gotowa w zaledwie 30 minut, dostarczając 14,7g białka na porcję przy zaledwie 202 kcal. Bogactwo warzyw zapewnia sporą dawkę witaminy C i błonnika. Idealny wybór na szybki obiad lub kolację w stylu comfort food. Podawaj na bułkach grahamkach z piklowanymi ogórkami dla idealnego kontrastu smaków.
10 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 6 porcji
10x
/17 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/17
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
164
J
Jadlonomia.com
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
35 min
6
105
E
Easyvege.pl
Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?
...soczyste niemso, do tego użyjemy mojego sosu chrzanowo-gorczycowego i mamy to! Przepyszny wegański wieśmac będzie zaraz w waszych rękach!
20 min
2
89
V
Veganhigh.pl