
Święta Wielkanocne nie mogą obyć się bez babki, nawet w tym roku! Pyszna, wilgotna mocno czekoladowa z delikatnym posmakiem masła orzechowego. Oblana polewą czekoladową, lukrem na bazie masła orzechowego i obsypana kawałkami orzeszków. Ciasto można przygotować także w standardowej keksówce, czy innej blaszce.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKI MAZUREK WIŚNIOWY
Wielkanoc bez mazurka nie może się obyć! Długo hitem był MAZUREK POMARAŃCZOWY , dzisiaj do grona ulubieńców dołącza mazurek wiśniowy. …
WEGAŃSKA BABKA MARMURKOWA
Klasyczna, szalenie prosta w przygotowaniu babka o delikatnym aromacie migdałów to świetne ciasto na każdą okazję, nie tylko z okazji …
WEGAŃSKIE BUŁECZKI Z RODZYNKAMI - HOT CROSS BUNS
Puchate, mięciutkie i pełne rodzynek bułeczki, które na ogół przygotowywane są w krajach chrześcijańskich z okazji Świąt Wielkanocnych. Jed...
Mazurki dwa! Daktylowo – różany i kokosowo – waniliowy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.