Dziś polecam Wam danie, którego jeszcze nigdy samodzielnie nie ugotowałam! – taka heca… Ale byłam świadkiem przygotowywania i głównym smakoszem już tyle razy, że wolno mi się wypowiedzieć. Oto jedno z dań popisowych, które mój Mąż ma w zanadrzu – pyszna, kremowa, aromatyczna, sycąca, wegańska paella.
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Warzywa z tofu w sosie orzechowym satay
Orzechowy posmak i dodatek aromatycznych ziół świetnie przełamuje chrupiąca marchewka i warzywa z marynowanym tofu, pycha!
Seitan w sosie beszamelowym curry
Seitan to azjatycki zamiennik mięsa, składający się z czystego glutenu. Seitan w aromatycznym sosie beszamelowym curry to idealne danie dla …
Chilli sin carne dyniowe (wegańskie)
Mocno aromatyczne, mocno sycące, chilli sin carne dyniowe to wegańska wersja tradycyjnego meksykańskiego dania chilli con carne.
Czerwona soczewica z pomidorami i papryką wędzoną
Chcąc wypróbować wędzoną paprykę przygotowałam ten dodatek do dań, po czym kompletnie się w nim zakochałam. Robiłam już nie raz …