
Wegańska surówka coleslaw z czerwonej kapusty to chrupiąca, bezglutenowa przekąska gotowa w zaledwie 15 minut! Klasyczne połączenie czerwonej kapusty, marchewki i jabłka wzbogacone pysznym majonezem jaglanym z nutą musztardy. Porcja to 420 kcal, a bogactwo błonnika wspiera pracę jelit. Idealna jako szybki dodatek do obiadu, kanapek lub samodzielna przekąska do lunch boxu. Podawaj schłodzoną z posiekaną natką pietruszki dla świeżego akcentu.
15 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
15 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/13 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/13
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pieczone cukinie z buraczaną salsą z czarnymi oliwkami i kaparami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
55 min
6
78
J
Jadlonomia.com
Sos Limonka-Kolendra – nuta świeżości w Twoim domu
sos limonka-kolendra - idealny towarzysz dań z grilla i patelni, wrapów, sałatek a także pampuchów, do których użyłem go niedawno. …
5 min
1
154
V
Veganhigh.pl
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Świeży szpinak, kolendra i kukurydza w sojowo–imbirowym dressingu z trawy cytrynowej
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
2
262
J
Jadlonomia.com