
Wiele pisać nie będę, to moja ulubiona zupa z dzieciństwa - ogórkowa. Tym razem w klasycznej wersji, zabielana sojową śmietanką i z całą masą świeżego koperku! Prosta, szybka i przepyszna.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKA ZUPA PIECZARKOWA
Kolejna zupa na rozgrzewkę, tym razem klasyczna pieczarkowa. Cała masa przysmażanych pieczarek, aromatyczny por oraz marchewka oraz ziemnia...
WEGAŃSKI TANTANMEN DYNIOWY
Idealna jesienna wersja ulubionego ramenu - z dodatkiem dyni. Zupka jest mega kremowa (niech Was zdjęcie nie zwiedzie, robione w …
Zapiekanka selerowa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Zupa ziemniaczano-porowa z białą fasolą
Pożywna, prosta, ale przede wszystkim PRZEPYSZNA zupa z ziemniakami, porem i białą fasolą. Cudownie rozgrzewa i syci w chłodniejsze dni …