Wegański bezsernik migdałowy

170 min
10 porcji
477 kcal
Wegański bezsernik migdałowy
Wegański bezsernik migdałowy – pyszny roślinny deser ze spodem z herbatników i kremem na bazie migdałów oraz skyru roślinnego. Kluczowe składniki to migdały, olej kokosowy i daktyle, które nadają mu aksamitną konsystencję. Przygotowanie zajmuje 170 minut, ale efekt wart oczekiwania! Jedna porcja to 477 kcal i aż 15g białka. Dzięki migdałom dostarcza zdrowych tłuszczów i witaminy E. Idealny na świąteczny stół lub specjalne okazje. Podawaj udekorowany gorzką czekoladą i świeżymi owocami.
🍰 Desery 🎅 Świąteczne 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe
120 min
Przygotowanie
50 min
Gotowanie
170 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 10 porcji 10x
/11 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/11
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Orzechowiec
🌱 Wegańska

Orzechowiec

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
7624
J
Jadlonomia.com
Ciasto Piña Colada
🌱 Wegańska

Ciasto Piña Colada

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

260 min
1
3744
J
Jadlonomia.com
Ratunkowe czekoladowe ciasto
🌱 Wegańska

Ratunkowe czekoladowe ciasto

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3128
J
Jadlonomia.com
Piernik dyniowy
🌱 Wegańska

Piernik dyniowy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

65 min
1
3948
J
Jadlonomia.com