Ci z Was, którzy znają mnie dłużej wiedzą, że nie potrafiłem żyć bez sieciówek. Dla mnie zielone menu w Max Premium Burgers czy Rebel i nuggetsy w Burger Kingu to zbawienie, bo na roślinnej diecie mogę nadal poczuć smak klasycznego fast fooda. Choć jadam tam zdecydowanie rzadziej niż niegdyś, to cieszę się z każdej nowinki o roślinnych wypustach w dużych sieciach. Weganizowanie różnych dań to w sumie jedna z podstaw mojej działalności. Dlaczego w takim razie, tak długo zeszło mi by zweganizować moją ulubioną kanapkę wszech czasów z sieciówek? Na to pytanie pewnie nie znajdę szybko odpowiedzi, ale na pewno długo czekałem na odpowiedni zamiennik mięsa i dopracowanie kilku elementów, które są konieczne do jej przygotowania. Ręczę, że wegański grander (zwany przeze mnie WeGranderem) nie po…
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?
...soczyste niemso, do tego użyjemy mojego sosu chrzanowo-gorczycowego i mamy to! Przepyszny wegański wieśmac będzie zaraz w waszych rękach!