Sos buffalo to jeden z moich ulubionych, jeżeli chodzi o tradycyjne, amerykańskie dodatki. Kwaśny, pikantny, zazwyczaj podawany z łagodzącym go dressingiem ranch i my dziś też tak zrobimy. Buła, kolesław, wegański kurczak buffalo, sos ranch – wiele do szczęścia nie potrzeba. W przepisie wykorzystamy sojowe nudlicky albo krajankę sojową. Ja niezmiennie polecam markę Bona Vita, jeżeli chodzi o tego typu produkty. Przepis jest bardzo łatwy a efekt to prawdziwy amerykański street food na Twoim talerzu, skusisz się?
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wegańskie Batatowe Bułki do Burgerów i Kanapek
Dziś chciałbym Wam zaprezentować wegańskie batatowe bułki. Nie dość, że świetnie smakują, to jeszcze mają wyrazisty, pomarańczowy kolor...
Kotlety jaglane z soczewicą, wegańskie
Kotlety są delikatnie chrupiące i miękkie w środku. Są tak dobre, że prawie nie było czego smażyć gdy zaczęłam się …
Paszteciki z soczewicą
Paszteciki z soczewicą to świetna przekąska lub dodatek do dania głównego. Z zewnątrz chrupiące ciasto francuskie, a w środku ostry, …
Pasta z soczewicy z kurkumą
Pasta z soczewicy jest dość szybka w przygotowaniu, a co najważniejsze w jej skład wchodzą produkty zazwyczaj będące w domu. …