
Wegański pasztet z tofu i białej fasoli – smaczna, bezglutenowa propozycja dla miłośników roślinnych smaków. Główne składniki to wędzone tofu, biała fasola i kasza jaglana, które tworzą bogatą w białko (89g na porcję) kompozycję. Przygotowanie zajmuje tylko 20 minut, a gotowanie 90 minut. Dzięki fasoli i tofu pasztet dostarcza wartościowego białka roślinnego. Idealny na pożywne śniadanie lub lunch box. Podawaj z chlebem żytnim i świeżymi warzywami dla idealnego zestawu.
20 min
Przygotowanie
90 min
Gotowanie
110 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/17 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/17
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Idealne naleśniki bez jajek
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
8
189
J
Jadlonomia.com
Pasta bezjajeczna
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
1
567
J
Jadlonomia.com
Buraczane pancakes
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
12
90
J
Jadlonomia.com
Tofucznica, czyli smażone tofu na śniadanie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
2
J
Jadlonomia.com