Pasztet wegański? Brzmi jak oksymoron, prawda? Ale uwierzcie mi, kiedy spróbujecie wegańskiego pasztetu z tofu i białej fasoli, wszystkie Wasze kulinarne wątpliwości znikną jak ręką odjął. To przepis, który łączy prostotę składników z wykwintnym smakiem – idealny na leniwe śniadanie, elegancką kolację, czy od święta. A co najlepsze? Jego przygotowanie jest tak łatwe, że nawet jeśli ostatni raz gotowaliście makaron i Wam się rozgotował, ten pasztet na pewno się uda! To danie, które nie tylko karmi, ale i zaskakuje – zarówno Was, jak i każdego, kto go spróbuje.
Pasztety warzywne to już klasyk wegańskiej kuchni, ale co powiecie na wersję, która jest tak pyszna, że nawet najzagorzalsi mięsożercy proszą o dokładkę?
Dlaczego warto spróbować TEGO wegańskiego pasztetu?
Pasz…
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKI CHLEBEK KUKURYDZIANY - CORNBREAD
Chlebek kukurydziany poznałam dopiero w zeszłym roku przy okazji odwiedzin Nowego Jorku i od tego momentu zapragnęłam uzyskać wegański prze...
WEGAŃSKI SER JAK GORGONZOLA
Roślinna wersja gorgonzoli to chyba mój ulubiony, serowy przepis z E-BOOKA ! a z reszta to był jeden z serów, …
WEGAŃSKA PASTA MAKRELOWA - BEZZRYBNA PASTA Z WĘDZONEGO TOFU
Ta pasta zmieni Wasze życie! szczególnie jeśli byliście lub jesteście fanami pasty z wędzonej makreli, ta na bazie wędzonego tofu …
WEGAŃSKIE GOFRY ZE SZPARAGAMI I TOFU PO BENEDYKTYŃSKU
W tym roku szparagi jem w ilościach wręcz hurtowych, a to jedno z moich ulubionych śniadań. Chrupiące gofry z dodatkiem …