
Pyszny wegański sernik z tofu – deser bez glutenu i cukru, idealny na specjalne okazje. Przygotowany na bazie kremowego tofu i mleczka kokosowego, z dodatkiem waniliowego budyniu dla aksamitnej konsystencji. Pieczenie zajmuje 180 minut, a porcja dostarcza aż 131g białka. Bogaty w wapń i białko roślinne, wspiera budowę mięśni. Perfekcyjny na świąteczny stół lub uroczyste przyjęcia. Podawaj schłodzony, udekorowany świeżymi owocami lub sosem jagodowym dla kontrastu smaków.
75 min
Przygotowanie
105 min
Gotowanie
180 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/12 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/12
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wieniec cynamonowy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
3374
J
Jadlonomia.com
Tofurniczki orzechowo – czekoladowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
225 min
12
258
J
Jadlonomia.com
Tofurnik dyniowy z kisielem żurawinowym
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
120 min
1
3866
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pralinki bez cukru
Wegańskie pralinki - rozpływające się w ustach łakocie, idealne dla tych, którzy nie mają czasu lub ochoty na wypiekanie świątecznych …
150 min
15
90
E
Easyvege.pl