
Wegański Wieśmac – pyszna alternatywa dla fast foodów w wersji roślinnej. Klasyczne smaki w kanapce z niemsa do burgerów, tofu wędzonym i chrzanowo-gorczycowym sosem. Przygotujesz je w ekspresowym czasie – tylko 20 minut! Niskokaloryczne (89 kcal/porcję), a bogate w białko roślinne. Idealne na szybki obiad lub kolację dla fanów comfort food. Podawaj z pieczonymi ziemniakami lub sałatką dla pełni smaku. Proste, sycące i w 100% wegańskie – bez wyrzeczeń!
10 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
164
J
Jadlonomia.com
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
35 min
6
105
E
Easyvege.pl
Potężny wegański Burger Drwala – najlepsza kanapka tej zimy
...tegoroczny wegański Burger Drwala będzie potężniejszy niż jakikolwiek przed nim! Przy nim te z maka mogą wrócić z powrotem do …
50 min
2
3418
V
Veganhigh.pl