Wspominałem przy okazji przepisu na Burgera Drwala, że moja poprzednia działalność (o której możecie przeczytać w zakładce O mnie/O nas) sprawiła, że pozostała we mnie duża tęsknota do smaków sieciówek. Jako, że obecnie tylko Burger King i Max Premium Burgers oferują roślinne kanapki/burgery to nie mam co liczyć na zjedzenie roślinnego Wieśmaca, Royala czy Grandera. Odtwarzam te smaki regularnie i (nie oszukujmy się) nieskromnie powiem, że czynię lepszymi. Tak było w przypadku Grandera i tak też będzie dziś w przypadku Wieśmaca. Długo czekałem na dobrej jakości składnik, który sprawi, że mój wegański wieśmac będzie przypominał najlepszą (moim zdaniem) edycję tego burgera w macu czyli Wieśmaca z wędzonym serem i mocniejszym sosem chrzanowym. Trafiłem na DYM, który naturalnie wędzi tofu …
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
Potężny wegański Burger Drwala – najlepsza kanapka tej zimy
...tegoroczny wegański Burger Drwala będzie potężniejszy niż jakikolwiek przed nim! Przy nim te z maka mogą wrócić z powrotem do …