Na blogu znajduje się już przepis na klasyczne, pszenne bułki, jednak od kiedy opublikowałem przepis na wegańskie Sloppy Joe, wielokrotnie pytaliście o wegańskie bułki ziemniaczane do burgerów, które tam wykorzystałem. Nie byłbym sobą gdybym zostawił Was bez przepisu na te wersję bułek. Wykonałem parę prób i oto są! Śmiem twierdzić, że to najlepsze moje bułki i teraz to te będę najchętniej wykorzystywał w swoich przepisach. Przebijają dosyć znacząco klasyczne, o których wspominałem, ale też batatowe, które darzę dużą miłością. Gdybym mógł mieć dla Was radę: spróbujcie wszystkich trzech przepisów, a potem napiszcie czemu najlepsze są ziemniaczane. Powodzenia!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKI CHLEBEK KUKURYDZIANY - CORNBREAD
Chlebek kukurydziany poznałam dopiero w zeszłym roku przy okazji odwiedzin Nowego Jorku i od tego momentu zapragnęłam uzyskać wegański prze...
WEGAŃSKI SER JAK GORGONZOLA
Roślinna wersja gorgonzoli to chyba mój ulubiony, serowy przepis z E-BOOKA ! a z reszta to był jeden z serów, …
WEGAŃSKA PASTA MAKRELOWA - BEZZRYBNA PASTA Z WĘDZONEGO TOFU
Ta pasta zmieni Wasze życie! szczególnie jeśli byliście lub jesteście fanami pasty z wędzonej makreli, ta na bazie wędzonego tofu …
WEGAŃSKIE GOFRY ZE SZPARAGAMI I TOFU PO BENEDYKTYŃSKU
W tym roku szparagi jem w ilościach wręcz hurtowych, a to jedno z moich ulubionych śniadań. Chrupiące gofry z dodatkiem …