Wegańskie ciasteczka bez cukru i bez glutenu, ale z nadzieniem czekoladowym!
To kolejny przepis, o którym mogę powiedzieć, że przyśnił mi się po prostu pewnej nocy… 😉 Wegańskie ciasteczka z ekspandowanych ziaren i orzechów ziemnych, z nadzieniem czekoladowym, ale bez cukru i bez glutenu. Proste, szybkie i zdrowe słodycze domowej produkcji! 😊
Kolejny słodki przepis dla osób, które starają się ograniczać lub eliminować biały cukier w swojej diecie, ale nie chcą rezygnować z codziennych słodkości. Te wegańskie ciasteczka są prostą, łatwą w przygotowaniu, codzienną, słodką przekąską do kawy. Nie wymagają wiele pracy ani skomplikowanych składników. Raz zrobione, można przechowywać przez kilka dni (w szczelnie zamkniętym pojemniku) i cieszyć się ich zdrową słodyczą do codziennej kawy.
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ryż na mleku kokosowym z mango i skórką limonki
Ryż na mleku kokosowym z mango i skórką limonki. Pyszne, pożywne śniadanie lub przekąska. Zasmakuje tym małym jak i tym …
mus jabłkowy bez cukru
Robienie przetworów zimą pewnie nie jest najpopularniejszą praktyką, ale wszędzie pełno jabłek, które aż się proszą, żeby je zapakować w …
domowe najlepsze: nutella (bez cukru, słodzików, samo zdrowie)
Jestem uzależniona od czekolady, mogłabym ją jeść na okrągło: na śniadanie w owsiance, na przekąskę w muffinach, dodawałam ją też …
domowe żelki owocowe
Jak zrobić domowe żelki. Prosty sposób na domowe słodycze- suszone owoce w formie ruloników. Albo inaczej owocowe rollups.