Wegańskie ciasteczka bez cukru i bez glutenu, ale z nadzieniem czekoladowym!
40 min
12 porcji
200 kcal

Wegańskie ciasteczka bez cukru i glutenu z czekoladowym nadzieniem – zdrowa słodka przekąska dla każdego miłośnika roślinnych smaków. Przygotowane na bazie ekspandowanych ziaren, masła orzechowego i syropu klonowego, gotowe w zaledwie 40 minut (w tym 20 minut aktywnego przygotowania). Każde ciasteczko to tylko 200 kcal, bogate w zdrowe tłuszcze i błonnik. Idealne na podwieczorek lub zdrowy deser po obiedzie. Podawaj z ulubionym napojem roślinnym dla pełni przyjemności – bez wyrzutów sumienia!
20 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
40 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 12 porcji
10x
/10 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/10
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
20
98
J
Jadlonomia.com