
Wegańskie ciasto jagodowe bez pieczenia to lekki, letni deser pełen owocowych smaków. Przygotowane na bazie mleka kokosowego, jagód i kaszy jaglanej, zachwyca kremową konsystencją i naturalną słodyczą. Gotowe w zaledwie 30 minut, dostarcza 472 kcal na porcję i mnóstwo antyoksydantów z jagód, wspierających odporność. Idealne na letnie przyjęcia lub orzeźwiającą przekąskę w upalne dni. Podawaj schłodzone, udekorowane świeżymi jagodami i listkami mięty dla efektownego finiszu.
30 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 8 porcji
10x
/14 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/14
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Tarta z rabarbarem Zuzanny
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
8
562
J
Jadlonomia.com
Morele i borówki pod kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
371
J
Jadlonomia.com
Mus bardzo czekoladowy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
4
359
J
Jadlonomia.com
Wegańskie lody chałwowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
10 min
2
J
Jadlonomia.com