
Puszyste wegańskie gofry – bezglutenowa wersja klasycznego deseru, przygotowana na bazie mąki pszennej, mleka roślinnego i aquafaby. Gotowe w 50 minut (w tym 20 minut pieczenia), dostarczają 12,44g białka na porcję. Dzięki zastosowaniu oleju roślinnego są bogate w zdrowe tłuszcze. Idealne na weekendowe śniadanie lub słodką przekąskę. Podawaj z owocami sezonowymi i syropem klonowym dla zachowania pełni smaku.
30 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
50 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
20
129
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2531
J
Jadlonomia.com