Wegańskie gofry z dynią, jabłkiem i korzennymi przyprawami

25 min
8 porcji
179 kcal
Wegańskie gofry z dynią, jabłkiem i korzennymi przyprawami
Wegańskie gofry z dynią i jabłkiem – bezglutenowe, zdrowe i aromatyczne śniadanie z dodatkiem korzennych przypraw. Przygotowane z musu dyniowego, jabłka i mąki orkiszowej, gotowe w zaledwie 25 minut. Każdy chrupiący gofr to tylko 179 kcal, a siemię lniane wzbogaca je w błonnik wspomagający trawienie. Idealne na jesienne poranki lub jako słodka przekąska. Podawaj z jogurtem roślinnym i odrobiną syropu klonowego dla podkreślenia smaku.
15 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
25 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 8 porcji 10x
/9 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/9
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
🌱 Wegańska

Wegańskie gofry idealne

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
🌱 Wegańska

Owoce pod owsianką kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
🌱 Wegańska

Wegańskie pancakes doskonałe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
129
J
Jadlonomia.com