Jak z najprostszych, najbardziej dostępnych (zwłaszcza jesienią!), super zdrowych składników wyczarować rozgrzewający brzuch i serduszko, domowy obiad z cyklu „jak u babci”? – prosta sprawa! Zrób wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną i warzywami! Podaj je z tłoczonym na zimno olejem i rozpływaj się w zachwycie! 😉
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pierogi z dynią piżmową, wegańskie
Pierogi z dynią czyli przywitanie sezonu dyniowego. Do przygotowania tego dania użyłam dyni piżmowej, której nie musicie obierać. Nie wiem …
PIEROGI Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SUSZONYMI POMIDORAMI I MAKIEM
Nie ma jesiennej kuchni bez pierożków dyniowych! Dzisiaj kolejna odsłona z dodatkiem ciecierzycy suszonych pomidorów i... maku. Świetnie kom...
Wegańskie knedle ze śliwkami i z tofu
Gdy wczesną jesienią widzę pierwsze polskie węgierki, to do głowy przychodzą mi od razu wegańskie knedle ze śliwkami i z …
Pieczona dynia z ciecierzycą i z azjatyckim twistem
Dziś mam dla Was pomysł na wegański obiad z niewielkich, młodych dyń piżmowych i hokkaido oraz z ciecierzycy.