Wegańskie kluski leniwe z tofu – pierogi, kopytka… zwał jak zwał!
25 min
4 porcje
583 kcal

Wegańskie kluski leniwe z tofu – pyszna, roślinna wersja klasycznego dania, idealna dla miłośników comfort food. Delikatne kluski przygotowane z tofu naturalnego, mąki pszennej i skrobi ziemniaczanej gotowe w zaledwie 25 minut! Porcja dostarcza 18,2g białka i 583 kcal, wspierając mięśnie dzięki wysokiej zawartości białka z tofu. To świetny pomysł na szybki obiad lub sycącą kolację. Podawaj z roślinnym masłem i syropem klonowym dla słodkiej nuty smakowej.
15 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
25 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Aromatyczny szpinak z prażonym kokosem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
2
267
J
Jadlonomia.com
Falafel z sezamowym dipem z dyni
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
110 min
25
81
J
Jadlonomia.com
Ziemniaki faszerowane porami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
95 min
4
170
J
Jadlonomia.com
Ziemniaki Hasselback
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
60 min
6
141
J
Jadlonomia.com