Wegańskie leczo z cukinii i fasolki szparagowej – danie jednogarnkowe

45 min
3 porcje
245 kcal
Wegańskie leczo z cukinii i fasolki szparagowej – danie jednogarnkowe
✍️ Opis autora:

Wegańskie leczo z cukinii i fasolki szparagowej jest idealne dla kuchennego leniucha. Wszystko przygotowujemy w jednym garnku, więc naprawdę pozostaje po nim mało do mycia. Oczywiście możemy podawać z makaronem, ryżem czy też kaszą, lub jak samodzielne danie.

🍽️ Obiady 🍲 Zupy 🌾 Bezglutenowe 💪 Wysokobiałkowe 🍲 Jednogarnkowe
15 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
45 min
Łącznie

Ocena

Oceń ten przepis

Zaloguj się, aby ocenić

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 3 porcji 10x
/12 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/12
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Sos dyniowy kremowy (wegański)
🌱 Wegańska

Sos dyniowy kremowy (wegański)

Sos dyniowy jest kremowy i delikatny w smaku oraz bardzo prosty w przygotowaniu. Świetnie pasują do niego aromatyczne przyprawy takie …

20 min
4
188
W
Wegeprzepis.pl
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
🌱 Wegańska

Flaczki z boczniaków (wegańskie)

Flaczki z boczniaków dzięki dużej ilości aromatycznych przypraw mają charakter tradycyjnych flaków. Idealne na chłodne wieczory i nie tylko!

85 min
6
118
W
Wegeprzepis.pl
Najprostszy przecier pomidorowy
🌱 Wegańska

Najprostszy przecier pomidorowy

Macie dosyć obierania surowych pomidorów, zachlapanych ścian i stania nad garnkiem, gdy robicie przecier pomidorowy? Zniechęciliście się już na tyle, …

110 min
6
Z
Zielonysrodek.pl
Zupa kalafiorowa bez mięsa
🌱 Wegańska

Zupa kalafiorowa bez mięsa

Kiedy zastanawiamy się nad zdrowym, pożywnym i wegetariańskim daniem, które jednocześnie rozgrzeje w chłodne dni, często wybieramy zupy. Jednak zdarza …

40 min
4
232
Z
Zielonysrodek.pl