
Wegańskie lody mango – naturalny, bezglutenowy deser przygotowany w zaledwie 5 minut! Wystarczy mango, mleczko kokosowe i odrobina cukru trzcinowego, by stworzyć pyszne, kremowe lody o zaledwie 237 kcal na porcję. Bogate w witaminę C z mango, idealnie orzeźwiają w upalne dni. Świetna propozycja na szybki podwieczorek lub letnią przekąskę. Podawaj z listkami świeżej mięty lub posypką z wiórków kokosowych dla dodatkowego aromatu.
5 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
5 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/3 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/3
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Tarta z rabarbarem Zuzanny
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
8
562
J
Jadlonomia.com
Morele i borówki pod kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
371
J
Jadlonomia.com
Mus bardzo czekoladowy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
4
359
J
Jadlonomia.com
Wegańskie lody chałwowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
10 min
2
J
Jadlonomia.com