Wegańskie Pampuchy z nadzieniem a’la Dan Dan – małe piekiełko w Twoim domu

50 min
20 porcji
146 kcal
Wegańskie Pampuchy z nadzieniem a’la Dan Dan – małe piekiełko w Twoim domu
Wegańskie pampuchy z nadzieniem a’la Dan Dan – pyszne, wysokobiałkowe przekąski inspirowane azjatyckimi smakami. Te bezglutenowe bułeczki łączą chrupką skórkę z pikantnym nadzieniem z granulatu sojowego i masła orzechowego. Przygotujesz je w 50 minut, a każda porcja to tylko 146 kcal. Bogate w białko roślinne, doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska lub dodatek do kolacji. Podawaj je z dodatkowym olejem chili dla miłośników ostrych smaków – to prawdziwe "małe piekiełko" w wersji roślinnej!
🥨 Przekąski 🤗 Comfort food 🌾 Bezglutenowe 💪 Wysokobiałkowe
30 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
50 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 20 porcji 10x
/15 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/15
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
🌱 Wegańska

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pieczone cukinie z buraczaną salsą z czarnymi oliwkami i kaparami
🌱 Wegańska

Pieczone cukinie z buraczaną salsą z czarnymi oliwkami i kaparami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

55 min
6
78
J
Jadlonomia.com
Grzanki z figami i roślinnym twarożkiem
🌱 Wegańska

Grzanki z figami i roślinnym twarożkiem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
4
361
J
Jadlonomia.com
Imprezowe przekąski
🌱 Wegańska

Imprezowe przekąski

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

100 min
12
46
J
Jadlonomia.com