Wegańskie Pampuchy z nadzieniem a’la Dan Dan – małe piekiełko w Twoim domu
50 min
20 porcji
146 kcal

Wegańskie pampuchy z nadzieniem a’la Dan Dan – pyszne, wysokobiałkowe przekąski inspirowane azjatyckimi smakami. Te bezglutenowe bułeczki łączą chrupką skórkę z pikantnym nadzieniem z granulatu sojowego i masła orzechowego. Przygotujesz je w 50 minut, a każda porcja to tylko 146 kcal. Bogate w białko roślinne, doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska lub dodatek do kolacji. Podawaj je z dodatkowym olejem chili dla miłośników ostrych smaków – to prawdziwe "małe piekiełko" w wersji roślinnej!
30 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
50 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 20 porcji
10x
/15 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/15
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pieczone cukinie z buraczaną salsą z czarnymi oliwkami i kaparami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
55 min
6
78
J
Jadlonomia.com
Grzanki z figami i roślinnym twarożkiem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
4
361
J
Jadlonomia.com
Imprezowe przekąski
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
100 min
12
46
J
Jadlonomia.com