Wegańskie podpłomyki z hummusem buraczkowym i chrupiącymi, zielonymi liśćmi
Oto pachnące, świeże pieczywo bez wychodzenia z domu! – wegańskie podpłomyki z hummusem i warzywami polecają się na śniadania, przekąski i kolacje!
Nie tylko w bacówce na końcu świata może Was spotkać sytuacja, gdy w domu brak pieczywa, do sklepu daleko, jest święto lub niedziela niehandlowa, nie ma nikogo do przypilnowania przeziębionego dziecka i tym podobne atrakcje piętrzą się o poranku! W takich sytuacjach proste wegańskie podpłomyki ucieszą wszystkich domowników! – a jeśli jeszcze dorzucicie do niech buraczkowy hummus, to będzie z tego cudny, zdrowy, kompletny posiłek!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Tosty z hummusem
Tosty z hummusem to jeden z tych przepisów, które idealnie łączą szybkość przygotowania, zdrowie i pełnię smaku. Hummus jest doskonałą …
Gruzińskie smaki - pasta z czarnej fasoli i orzechów włoskich.
Jest intensywna, wyrazista i odświeżająca. Sprawdzi się zarówno na porannej kanapce, jak i w roli szybkiej przekąski czy sycącej kolacji.
Białkowa kawa kuloodporna (keto, wegańska)
Gęsta i kremowa kawa o smaku czekoladowym, przypominająca cappuccino to hit ostatnich tygodni. Po blendowaniu tworzy się aksamitna pianka, k
Pasta słonecznikowo-czosnkowa
Aromatyczna kremowa pasta słonecznikowo-czosnkowa świetnie nada się na kanapki jak również w roli zastępnika sosu czosnkowego.