
Wegańskie ragout z letnich warzyw i kotletów sojowych to obfite, bezglutenowe danie jednogarnkowe, idealne na meal prep. Wyróżnia się świeżymi smakami cukinii, papryki i pomidorów, wzbogaconymi białkiem z kotletów sojowych (17,39g/porcję). Przygotowanie zajmuje zaledwie 20 minut, a gotowanie 30 minut, co czyni je świetną opcją na szybki obiad. Bogate w likopen z pomidorów, wspiera układ krążenia. Doskonałe na rodzinny posiłek – podawaj z kaszą jaglaną lub świeżym pieczywem dla pełni smaku.
20 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
50 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/15 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/15
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Dal soczewicowy ze Sri Lanki
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
6
442
J
Jadlonomia.com
Piątkowy fridge-cleaning – Jednogarnkowy gulasz wegański w stylu indyjskim.
Wegański, szybki, sycący obiad, który powstał poprzez piątkowe sprzątanie lodówki.
45 min
4
440
E
Easyvege.pl
Kasza jaglana z warzywami
Mój prosty i zarazem pełnowartościowy obiad bardzo często składa się z kaszy, całej masy świeżych warzyw i kostki tofu lub …
35 min
2
744
B
Blendman.pl
Kostka sojowa w sosie słodko-kwaśnym
Dzisiejsze danie, to prawdziwa feeria smaków. Kostka sojowa zanurzona w cudownym słodko-kwaśnym sosie, podana z ryżem i brokułami. Z jednej …
60 min
4
544
B
Blendman.pl