
Wegańskie sushi – bezglutenowe i pełne smaków danie, idealne na wyjątkowy obiad. Kluczowe składniki to ryż do sushi, łosoś z marchewki i kremowy serek z nerkowców. Przygotowanie zajmuje 60 minut, a porcja dostarcza 378 kcal. Dzięki awokado danie jest bogate w zdrowe tłuszcze wspierające serce. Świetnie sprawdzi się jako elegancka przekąska na spotkaniu z przyjaciółmi. Podawaj z dodatkiem wasabi, marynowanego imbiru i sosu sojowego dla pełni aromatów.
60 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
60 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Bardzo zdrowe meksykańskie wrapy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
8 min
2
J
Jadlonomia.com
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
164
J
Jadlonomia.com
Piknikowa pasta kanapkowa z batatów, fasoli i prażonego słonecznika
Wegańskie kanapki na piknik lub wyprawę do lasu. Zdrowe, pyszne, pełne chrupiących warzyw i sycące. Czy to w ogóle możliwe? …
25 min
4
366
E
Easyvege.pl