Wegańskie tiramisu piernikowe z tofu – bez mascarpone i jajek!

20 min
4 porcje
515 kcal
Wegańskie tiramisu piernikowe z tofu – bez mascarpone i jajek!
Wegańskie tiramisu piernikowe – deser bez jajek i mascarpone, idealny dla miłośników roślinnych słodkości. Klasyczne smaki w wersji z tofu naturalnym i mleczkiem kokosowym, z dodatkiem aromatycznych pierniczków. Przygotujesz je błyskawicznie – tylko 20 minut! Jedna porcja to aż 16g białka, dzięki czemu deser syci na dłużej. Idealny na romantyczną kolację lub świąteczny stół. Podawaj z świeżymi malinami dla orzeźwiającego akcentu.
20 min
Przygotowanie
Gotowanie
20 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 4 porcji 10x
/11 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/11
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Domowe śliwki w czekoladzie najlepsze
🌱 Wegańska

Domowe śliwki w czekoladzie najlepsze

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

60 min
20
82
J
Jadlonomia.com
Orzechowiec
🌱 Wegańska

Orzechowiec

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
7624
J
Jadlonomia.com
Ciasto Piña Colada
🌱 Wegańska

Ciasto Piña Colada

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

260 min
1
3744
J
Jadlonomia.com
Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle
🌱 Wegańska

Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
15
71
J
Jadlonomia.com