Wegańskie tiramisu piernikowe z tofu – bez mascarpone i jajek!
20 min
4 porcje
515 kcal

Wegańskie tiramisu piernikowe – deser bez jajek i mascarpone, idealny dla miłośników roślinnych słodkości. Klasyczne smaki w wersji z tofu naturalnym i mleczkiem kokosowym, z dodatkiem aromatycznych pierniczków. Przygotujesz je błyskawicznie – tylko 20 minut! Jedna porcja to aż 16g białka, dzięki czemu deser syci na dłużej. Idealny na romantyczną kolację lub świąteczny stół. Podawaj z świeżymi malinami dla orzeźwiającego akcentu.
20 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Domowe śliwki w czekoladzie najlepsze
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
60 min
20
82
J
Jadlonomia.com
Orzechowiec
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
7624
J
Jadlonomia.com
Ciasto Piña Colada
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
260 min
1
3744
J
Jadlonomia.com
Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
15
71
J
Jadlonomia.com