Niby przekąska, niby śniadanie, ale w gruncie rzeczy może być to też lunch i kolacja - wegańskie wrapy z hummusem, warzywami i tofu w złocistej panierce!
Nie wiem jak miałabym oznaczyć poziom trudności tego dania, bo myślę, że te wegańskie wrapy z łatwością przygotuje nawet dziecko, które umie już smażyć naleśniki. Każdy sobie poradzi! Poza tym, że takie wrapy są zdrową, szybką, sycącą i apetyczną opcją, to też świetnie sprawdzają się jako pomysł na tzw. “sprzątanie lodówki”… 😉
Wypróbujcie ten prosty przepis w swojej kuchni! 😉
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Twarożek z tofu bananowo – czekoladowy
Kolejne szaleństwo z tofu na słodko, tym razem twarożek z tofu o smaku bananowo - czekoladowym. Przypomnę tylko, że produkt …
Pasta pomidorowa z soczewicą
Pasta pomidorowa z soczewicą, czyli szybki pomysł na pastę kanapkową, ze składników które zazwyczaj są domu. Świetnie smakuje na chlebie, …
Tofucznica ze szczypiorkiem
Tofucznica to danie dziecinnie proste w przygotowaniu, które zaskakuje delikatnością i możliwością dodatku wielu przypraw.
Chleb na zakwasie żytnim (wegański)
Chrupiąca skórka, oraz miękkie, często wypełnione nasionami i pestkami, wnętrze. Chleb na zakwasie żytnim nie jest wcale taki trudny w …