Wiosenne kaszotto jaglane z zieleniną, pomidorkami i kozim serkiem
Wraz z przyjściem wiosny, nadchodzą długo wyczekiwane zmiany w naszych domowych jadłospisach! – to właśnie w kwietniu rozpoczyna się sezon na utęsknioną już zieleninę, świeże warzywa i lekkie, wiosenne dania. W mojej kuchni kwietniowe menu inauguruje kaszotto jaglane z czosnkiem niedźwiedzim i kozim serem – polecam Wam to pyszne i proste połączenie.
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
pieczone pulpety warzywne z marchewką, ciecierzycą i płatkami gryczanymi w aromatycznym sosie pomidorowym
Na pewno macie takie dni, że nie chce się wam gotować, myśleć o tym co ugotować, a tym bardziej iść …
Buraczane kaszotto
A co to? Oto buraczane kaszotto w 30 minut! Delikatnie poddusiłam buraki w towarzystwie jabłek w czerwonym winie, następnie kasza …
Obiady czwartkowe: Kotlety jajeczne i gratin z ziemniaków
Pani prosi na obiad!Musztarda często jest po obiedzie, ale nie tym razem. Jako facetka ze stołówki zaserwuję Wam dziś obiecany …
Buraczane klopsiki
Nie wiem czy też macie takie wspomnienia, ale u mnie w podstawówce, mniej więcej w środku lekcji zawsze przychodził jakiś …