Wiśnie, wanilia, kakaowy spód i Angostura – rozkoszny deser tylko dla dorosłych gości.

50 min
4 porcje
1052 kcal
Wiśnie, wanilia, kakaowy spód i Angostura – rozkoszny deser tylko dla dorosłych gości.
Wyjątkowy deser wegetariański z wiśniami, wanilią i kakaowym spodem – prawdziwa rozkosz dla podniebienia. Klasyczne połączenie kakao, mąki pszennej i aromatycznych wiśni marynowanych tworzy wykwintną kompozycję. Przygotowanie zajmuje 50 minut, a każda porcja dostarcza 16g białka. Antocyjany z wiśni wspierają układ krążenia. Idealny na romantyczną kolację lub specjalne spotkanie. Podawaj z odrobiną bitej śmietany i listkiem mięty dla eleganckiego akcentu.
30 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
50 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 4 porcji 10x
/14 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/14
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Czekoladowy pudding z awokado
🥛 Wegetariańska

Czekoladowy pudding z awokado

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

5 min
2
360
J
Jadlonomia.com
Rabarbarowy kisiel z kardamonem
🥛 Wegetariańska

Rabarbarowy kisiel z kardamonem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

43 min
4
152
J
Jadlonomia.com
Słodka focaccia z jeżynami
🥛 Wegetariańska

Słodka focaccia z jeżynami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

55 min
1
J
Jadlonomia.com
Gruszki z czekoladą pod orzechową kruszonką
🥛 Wegetariańska

Gruszki z czekoladą pod orzechową kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
6
436
J
Jadlonomia.com