
Wrapy z kapusty – chrupiąca wegańska przekąska bez glutenu, pełna wartości odżywczych. W środku znajdziesz kremowy serek z nerkowców, wędzone tofu i aromatyczne pomidory suszone. Przygotujesz je w zaledwie 30 minut – idealne na szybką zdrową przekąskę. Zaledwie 165 kcal na porcję, a przy tym bogate w błonnik wspierający pracę jelit. Świetnie sprawdzą się jako lekki lunch do pracy lub orzeźwiająca przekąska na piknik. Podawaj z domowym sosem czosnkowym dla podkręcenia smaku.
30 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 7 porcji
10x
/5 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/5
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
20
98
J
Jadlonomia.com