Zapiekana feta w cieście francuskim z miodem - Wędrówki po kuchni

Słodka, a zarazem słona przekąska. Lekko chrupiąca, a jednocześnie kremowa …

Nalewka pomarańczowa z kawą - Wędrówki po kuchni

Nalewka pomarańczowa to wspaniały trunek. Zachwyca smakiem i zapachem świeżych …

Nalewka cytrusowa - Wędrówki po kuchni

Nalewka wyróżnia się lekkim, kwaskowym, cytrusowym smakiem z wyczuwalną minimalną …

Zupa grzybowa z makaronem - Wędrówki po kuchni

Esencjonalna i aromatyczna, pełna grzybowego smaku. Bajecznie prosta w przygotowaniu …

Sernik chałwowy - Wędrówki po kuchni

Wiele osób postrzega sernik jako przysmak typowo polski. Owszem: serniki …

Zebra - Wędrówki po kuchni

Puszyste i wilgotne w smaku ciasto, które pamięta jeszcze ponure …

Makowiec na biszkopcie - Wędrówki po kuchni

Najlepszy makowiec. Święta lada moment, więc łapcie przepis. Gwarantuję Wam, …

Ucierane ciasto ze śliwkami - Wędrówki po kuchni

Ciasta ucierane są rewelacyjne i smakują doskonale. Jednocześnie są mało …

Sernik bananowy - Wędrówki po kuchni

Bogaty w smaku, perfekcyjnie kremowy, wilgotny i nieziemsko pyszny. Bananowa …

Szybki chleb bez wyrastania - Wędrówki po kuchni

Bez wyrastania, bez czekania! Wystarczy wymieszać wszystkie składniki łyżką i …