Chutney z czerwonej cebuli i dzikich jeżyn - Wędrówki po kuchni
Chutney (czatni) to gęsty, cudowny sos serwowany jako dodatek do różnych dań. Jego korzenie pochodzą prosto z Indii, kraju orientalnych smaków i pięknych krajobrazów. Na przestrzeni lat z Indii zawędrował do Wielkiej Brytanii. Brytyjczycy go pokochali! Później rozkochał w sobie innych mieszkańców naszego kontynentu i […]Sos teriyaki - Wędrówki po kuchni
Dziś zabieram Was w kulinarną podróż do Japonii. Kuchnia ta …
Beszamel - Béchamel - Wędrówki po kuchni
Beszamel to klasyk kuchni francuskiej. Powstał pod koniec XVII wieku …
Domowy koncentrat pomidorowy - Wędrówki po kuchni
Domowy koncentrat pomidorowy ma mocno pomidorowy smak i gęstą konsystencję. …
Ketchup z cukinii - Wędrówki po kuchni
Domowy ketchup z cukinii. Pełen dobrych składników, bez konserwantów, chemicznych …
Sklep Wegemoc
Szukasz składników do przygotowania swojej potrawy? Zapraszamy do naszego sklepu, gdzie czeka na Ciebie bogaty wybór produktów takich jak mąki, przyprawy, bakalie i wiele więcej, a to wszystko w korzystnych cenach. Ponadto oferujemy wegańskie suplementy od sprawdzonych marek. Koszt wysyłki jedynie od 8,99 zł.