Czekoladowe ciasto z cukinią - Wędrówki po kuchni
Ciasta ucierane są wspaniałe i smakują doskonale. Jednocześnie są mało wymagające, szybkie i łatwe w przygotowaniu - no i podstawowe, jeżeli chodzi o składniki. Dziś chciałabym się z Wami podzielić fantastycznym wypiekiem na bazie cukinii. Ciasto jest mięciutkie, puszyste i bardzo wilgotne. Dekadenckie, intensywnie czekoladowe i zdecydowanie uzależniające! Idealne na leniwe popołudnie z filiżanką dobrej kawy. Zapraszam!Sernik chałwowy - Wędrówki po kuchni
Wiele osób postrzega sernik jako przysmak typowo polski. Owszem: serniki …
Makowiec na biszkopcie - Wędrówki po kuchni
Najlepszy makowiec. Święta lada moment, więc łapcie przepis. Gwarantuję Wam, …
Ucierane ciasto ze śliwkami - Wędrówki po kuchni
Ciasta ucierane są rewelacyjne i smakują doskonale. Jednocześnie są mało …
Sernik bananowy - Wędrówki po kuchni
Bogaty w smaku, perfekcyjnie kremowy, wilgotny i nieziemsko pyszny. Bananowa …
Ciasto Latte Macchiato - Wędrówki po kuchni
Latte Macchiato to bardzo popularna, trójwarstwowa kawa. Ma spore grono …
Sklep Wegemoc
Szukasz składników do przygotowania swojej potrawy? Zapraszamy do naszego sklepu, gdzie czeka na Ciebie bogaty wybór produktów takich jak mąki, przyprawy, bakalie i wiele więcej, a to wszystko w korzystnych cenach. Ponadto oferujemy wegańskie suplementy od sprawdzonych marek. Koszt wysyłki jedynie od 8,99 zł.