Kompot z rabarbaru - Wędrówki po kuchni

Kompot z rabarbaru - Wędrówki po kuchni

Tradycja picia kompotu najprawdopodobniej ma ponad 700 lat historii i pochodzi z czasów Imperium Osmańskiego. Tradycyjny polski kompot niestety trafił do lamusa i został zastąpiony przez kartonikowe soki, napoje, nektary i oranżady. To wielka szkoda, ponieważ kompot jest niczym innym jak odwarem z owoców, który świetnie wspiera nasze zdrowie, a ponadto świetnie smakuje. W upalne dni nie ma nic bardziej orzeźwiającego niż szklanka dobrze schłodzonego kompotu.
Przejdź do przepisu

225

Przepisów
Mrożona kawa Mojito - Wędrówki po kuchni

Mrożona kawa Mojito - Wędrówki po kuchni

Kocham lato! Za gorące promienie słońca i spacery nad oceanem. …

Koktajl z mango i truskawek - Wędrówki po kuchni

Koktajl z mango i truskawek - Wędrówki po kuchni

Koktajle owocowe to świetny pomysł na dostarczenie organizmowi niezbędnych, odżywczych …

Nalewka z czosnku niedźwiedziego - Wędrówki po kuchni

Nalewka z czosnku niedźwiedziego - Wędrówki po kuchni

Nalewka z czosnku niedźwiedziego to świetna propozycja na wykorzystanie tego …

Sklep Wegemoc

Szukasz składników do przygotowania swojej potrawy? Zapraszamy do naszego sklepu, gdzie czeka na Ciebie bogaty wybór produktów takich jak mąki, przyprawy, bakalie i wiele więcej, a to wszystko w korzystnych cenach. Ponadto oferujemy wegańskie suplementy od sprawdzonych marek. Koszt wysyłki jedynie od 8,99 zł.