Kruche babeczki - Wędrówki po kuchni
Małe, delikatne i kruche babeczki są wyjątkowe na każdą okazję. Doskonale smakują zarówno w wersji słodkiej jak i tej wytrawnej. Foremki do babeczek wraz z przepisem dostałam od swojej mamy i jak sądzę jest to bardzo stary i niezawodny przepis. Foremek nie trzeba dodatkowo natłuszczać przed pieczeniem, babeczki bez problemu odchodzą od nich. Po upieczeniu zamykam je w szczelnym pudełku. Dzięki temu zawsze pod ręką mam przygotowane babeczki dla niespodziewanych gości.Naleśniki z serem i sosem jeżynowym - Wędrówki po kuchni
Smak dziko rosnących owoców jest nie do porównania z ich …
Chrupiące gofry - Wędrówki po kuchni
Gofry idealne! Chrupiące z zewnątrz, puszyste w środku. Gofry, które …
Scones z truskawkami - Wędrówki po kuchni
Wspaniałe, brytyjskie, maślane bułeczki, serwowane na śniadanie lub podczas tea …
Ryż jaśminowy na mleku z truskawkami - Wędrówki po kuchni
Idealny, letni podwieczorek! Świetnie się także sprawdzi jako śniadanie, gdyż …
Naleśniki kokosowe z frużeliną truskawkową - Wędrówki po kuchni
Naleśniki z kokosowym serem, gęstą frużeliną truskawkową i chrupiącymi chipsami …
Sklep Wegemoc
Szukasz składników do przygotowania swojej potrawy? Zapraszamy do naszego sklepu, gdzie czeka na Ciebie bogaty wybór produktów takich jak mąki, przyprawy, bakalie i wiele więcej, a to wszystko w korzystnych cenach. Ponadto oferujemy wegańskie suplementy od sprawdzonych marek. Koszt wysyłki jedynie od 8,99 zł.