Zapiekana feta w cieście francuskim z miodem - Wędrówki po kuchni

Zapiekana feta w cieście francuskim z miodem - Wędrówki po kuchni

Słodka, a zarazem słona przekąska. Lekko chrupiąca, a jednocześnie kremowa i delikatna. Grecka delicja na talerzu!
Przejdź do przepisu

226

Przepisów
Pieczone ravioli - Wędrówki po kuchni

Pieczone ravioli - Wędrówki po kuchni

Pieczone ravioli to wyjątkowa przystawka. Chrupiące na zewnątrz, ciągnące i …

Carpaccio z buraka - Wędrówki po kuchni

Carpaccio z buraka - Wędrówki po kuchni

Prosta, nieprzekombinowana i niezwykle estetyczna potrawa, która rozbudza zmysły. Koniecznie …

Tarta z cukinią i ricottą - Wędrówki po kuchni

Tarta z cukinią i ricottą - Wędrówki po kuchni

Uwielbiam ciasto francuskie, daje tyle możliwości. Zawsze warto mieć w …