- Opis
Liofilizowany baton jabłkowy z marakują. Składniki: jabłka (29%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok z marakui (6,5%), zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. Produkt bezglutenowy. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt może zawierać: dwutlenek siarki. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1412 kJ / 336 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 69 g w tym cukry: 52 g Błonnik: 28 g Białko: 0,9 g Sól*: 0,02 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. 1 baton (10 g) stanowi 1 porcję. 1 baton to 34 kcal. Masa netto: 10 g