Mieszanka chleba bezglutenowego keto z orzechami włoskimi 500 g - Pięć Przemian

Mieszanka chleba bezglutenowego keto z orzechami włoskimi 500 g - Pięć Przemian


20,69 zł


  • Opis

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimiSkładniki: mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcalTłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 gWęglowodany: 1,9 gw tym cukry: 1,7 gBłonnik: 17 gBiałko: 14 gSól: 1,65 g Sposób przygotowania:1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min.6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę. Masa netto: 500 gWyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa, biuro@piecprzemian.com.pl, www.piecprzemian.com.pl