Dżem z ogórka - Confiture de concombre à la vanille - Wędrówki po kuchni
Klarowane masło czyli masło ghee (ghi) jest bardzo cenione przede wszystkim w kuchni indyjskiej. Klarowanie jest procesem podczas którego masło oczyszczane jest z białka i innych substancji. W efekcie otrzymujemy czysty, klarowny tłuszcz o doskonałych właściwościach. Zaletą masła ghee jest to, że nie przypala się, posiada długi okres przechowywania nawet bez lodówki. Delikatne i subtelne, doskonale podkreśla smak potraw. Nadaje się do smażenia w zasadzie wszystkiego, gotowania i wypieków. Jest idealne do sosów, które powstają na bazie masła.Sałatka z opieniek miodowych - Wędrówki po kuchni
Wspaniała sałatka z opieniek miodowych zachwyci smakiem domowników i pozwoli …
Pieczona papryka słodka w zalewie - Wędrówki po kuchni
Pieczona papryka smakuje wyjątkowo! .Jest miękka i delikatna. O lekko …
Pieczarki marynowane - Wędrówki po kuchni
Marynowane pieczarki są wyśmienitą przekąską i składnikiem wielu, kolorowych sałatek …
Konfitura z jarzębiny do mięs - Wędrówki po kuchni
Konfitura ma unikalny i niepowtarzalny smak, który zachwyci koneserów i …
Marynowane rydze - Wędrówki po kuchni
Wspaniałe, marynowane rydze w lekkiej i aromatycznej zalewie to smak …
Tradycyjne powidła śliwkowe - Wędrówki po kuchni
Tradycyjne powidła śliwkowe zachwycają smakiem! Są gęste, aromatyczne i słodkie. …
Sklep Wegemoc
Szukasz składników do przygotowania swojej potrawy? Zapraszamy do naszego sklepu, gdzie czeka na Ciebie bogaty wybór produktów takich jak mąki, przyprawy, bakalie i wiele więcej, a to wszystko w korzystnych cenach. Ponadto oferujemy wegańskie suplementy od sprawdzonych marek. Koszt wysyłki jedynie od 8,99 zł.