Konfitura z czerwonej cebuli - Wędrówki po kuchni

Konfitura z czerwonej cebuli - Wędrówki po kuchni

Na pierwszy rzut oka nazwa może być nie co myląca, gdyż konfitura przeważnie kojarzy się ze słodkimi owocami. Konfitura jednak wcale nie musi być słodka! Dla miłośników niepowtarzalnych smaków mam propozycję na wyjątkową w smaku konfiturę z czerwonej cebuli. Słodka, słona i wytrawna jednocześnie – smakuje genialnie! Jest doskonałym dodatkiem do pieczonych mięs, pasztetów i pieczonej białej kiełbasy. Świetnie sprawdzi się również jako dodatek do deski serów, a nawet do dań z grilla czy hamburgerów. Konfiturę można przechowywać w słoiczkach dość długo, dlatego zachęcam Was do zrobienia większej porcji. Zapewniam, że nie będziecie żałować.
Przejdź do przepisu

226

Przepisów
Babka wilgotna - Wędrówki po kuchni

Babka wilgotna - Wędrówki po kuchni

Jedna z najlepszych babek, która jest wspaniałą i smaczną ozdobą …

Babka z kruszonką orzechową - Wędrówki po kuchni

Babka z kruszonką orzechową - Wędrówki po kuchni

Wspaniała i delikatna babka wzbogacona subtelnym smakiem kruszonki wykonanej z …

Wielkanocne tartaletki „Słodkie jajko” - Wędrówki po kuchni

Wielkanocne tartaletki „Słodkie jajko” - Wędrówki po kuchni

Czekoladowy spód, wypełniony lekkim kremem pachnącym wanilią, w którym zatopiona …

Jajka faszerowane czosnkiem niedźwiedzim - Wędrówki po kuchni

Jajka faszerowane czosnkiem niedźwiedzim - Wędrówki po kuchni

Jajka faszerowane pastą na bazie czosnku niedźwiedziego. Wspaniała przystawka, która …

Hot Cross Buns - brytyjskie bułeczki wielkanocne - Wędrówki po kuchni

Hot Cross Buns - brytyjskie bułeczki wielkanocne - Wędrówki po kuchni

Cudownie maślane, puszyste i niezwykle aromatyczne bułeczki wielkanocne, które smakują …